Jump to content


Toggle shoutbox Dads Shout

bergsteiger : (18 February 2017 - 03:40 PM)

Anybody ever been to the Commonwealth Center in Saanich? This place is amazing.

joey791 : (18 February 2017 - 03:50 PM)

Welcome to the forums MartinLuple :)

joey791 : (19 February 2017 - 02:44 AM)

Welcome to the forums svetikbob :)

joey791 : (19 February 2017 - 03:06 PM)

Welcome to the forums Trastter :)

joey791 : (19 February 2017 - 04:41 PM)

Welcome to the forums sandman78 :)

sandman78 : (19 February 2017 - 04:50 PM)

what is ts address,password

sandman78 : (19 February 2017 - 04:55 PM)

can some one send me ts address,password.by email mack7887@gmail.com

The_Dad : (19 February 2017 - 07:51 PM)

why would someone blindly send you the ts address without you even going to the intro section?

T34pzric : (19 February 2017 - 07:59 PM)

Exactly, what I was thinking....

msavary85 : (19 February 2017 - 08:34 PM)

anyone on the ps4?

xJediDadx : (19 February 2017 - 11:04 PM)

There are several of us on the PS4.. If you head down to the Playstation section, there's a list of who's on it

joey791 : (21 February 2017 - 01:33 PM)

Welcome to the forums TXPhantom :)

serf : (21 February 2017 - 03:22 PM)

pew pew

xJediDadx : (21 February 2017 - 03:32 PM)

pew pew pew?

bergsteiger : (22 February 2017 - 02:09 AM)

Thanks for the toon, Blackroan!

serf : (22 February 2017 - 08:49 AM)

$8.62 off $50+ at checkout @ amazon today only using code BIGTHANKS

SlyGambit : (22 February 2017 - 02:48 PM)

If you have the Type5 heavy and want to be able to turn off accelerated crew training do so before the patch. https://twitter.com/...465598054608896

SGrant7 : (22 February 2017 - 02:59 PM)

Well that's a weird bug...

joey791 : (22 February 2017 - 07:57 PM)

Welcome to the forums Shaggyx__123 :)

joey791 : (22 February 2017 - 08:31 PM)

Welcome to the forums SaltySelzz :)


Photo

Taps talk stupidity on iOS


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 G4m30v3r

G4m30v3r

    Pack Leader

  • Pack Leader
  • PipPipPip
  • 173 posts

Posted 02 November 2014 - 10:34 PM

For some reason when I use tapatalk on iOS whenever I try to post I get I am not authorized. No matter which sub forum in in. I know im logged in cause I see all the forums that I don't when I'm not logged in.
However when I'm on android I have no issues.
Anyone else have this issue?
iOS 7.1 ios 8.1 ios 8.0
Kitkat 4.4
Newest tapatalk for each os.
I think win mobile worked also - windows 8.1 / newest tapatalk.

Same profile across all tapatalks. Premium tapatalk and this is the only forum I have issues with.

Any other information required I can provide.


For some reason I thought I paid for tapia talk, I must have been mistaken.
  • 0
Windows is stable until you logon
Posted Image

#2 G4m30v3r

G4m30v3r

    Pack Leader

  • Pack Leader
  • PipPipPip
  • 173 posts

Posted 02 November 2014 - 10:36 PM

Reply on android
Posted Image
  • 0
Windows is stable until you logon
Posted Image

#3 G4m30v3r

G4m30v3r

    Pack Leader

  • Pack Leader
  • PipPipPip
  • 173 posts

Posted 02 November 2014 - 10:40 PM

iOS 8.1

[attachment deleted by admin]
  • 0
Windows is stable until you logon
Posted Image

#4 Aftrthought051

Aftrthought051

    Alright, alright, alright

  • Administrators
  • 14,743 posts
  • Location:Louisiana
  • Real first name:Damian
  • Xbox:Aftrthought051
  • PSN:Aftrthought051
  • Steam:Aftrthought051

Posted 03 November 2014 - 10:21 AM

Wow, that's weird.I'm pretty sure we have a fair amount of dads using tapatalk on iOS too.Have you tried the ole' reliable: delete the app and re-install?
  • 0

8030.png

 



Users Awards

#5 Phoenix

Phoenix

    God-Like

  • God-Like
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,075 posts
  • Location:Utah
  • Real first name:Luke
  • PSN:phoenix1362

Posted 03 November 2014 - 10:50 AM

Well now you've done it. I downloaded Tapatalk and it is working great. But this could be a bad thing. Spend free time reading forums. Haha
  • 0
phoenix1362.png


Users Awards

#6 G4m30v3r

G4m30v3r

    Pack Leader

  • Pack Leader
  • PipPipPip
  • 173 posts

Posted 03 November 2014 - 03:25 PM

Yeah. I even restored and jbed
  • 0
Windows is stable until you logon
Posted Image

#7 Aftrthought051

Aftrthought051

    Alright, alright, alright

  • Administrators
  • 14,743 posts
  • Location:Louisiana
  • Real first name:Damian
  • Xbox:Aftrthought051
  • PSN:Aftrthought051
  • Steam:Aftrthought051

Posted 03 November 2014 - 03:35 PM

Oh,,,,yeah, that pretty much exhausts my support call knowledge.:duckhunt
  • 0

8030.png

 



Users Awards

#8 xJediDadx

xJediDadx

    MTFBWY

  • Administrators
  • 5,264 posts
  • Location:South Texas
  • Real first name:Chris
  • PSN:xJediDadx
  • Steam:xjedidadx

Posted 04 November 2014 - 09:19 AM

Next best thing to do would be to get a hold of Tapatalk Support.

I had the problem a couple of years ago on an older rooted Evo but I don't remember what I had to do but I do know I got in touch with their Support.
  • 0

7240.png

"Silence is golden, Duct Tape is silver. Take your pick"

"Evil will always triumph because Good is Dumb"

Daddy of Twinz!


DHO Discord ~ https://discord.gg/2EPt6uk



Users Awards

#9 joey791

joey791

    God-Like

  • Administrators
  • 3,019 posts
  • Location:Outside your bedroom window
  • Real first name:Joey DUH...........
  • Xbox:Joey791
  • PSN:Joey7911
  • Steam:Joey7911
  • WoT ID:Joey791

Posted 08 November 2014 - 12:19 AM

I do know there is a newer version of Tapatalk out but I don't know if there is something wrong with the code in the package or something here but for the first time ever it gives me an error while trying to install it. They pretty much update Tapatalk a good bit so we're sitting out this update until the next one comes. If we have the same issue then we will have to change some code on the forum.
  • 0

smjoey.jpg
joey7911.png



Users Awards




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users